Наскоро светът загуби талантливия немски дизайнер и творчески директор на модната

...
Наскоро светът загуби талантливия немски дизайнер и творчески директор на модната
Коментари Харесай

Ето я диетата на Карл Лагерфелд, с която той тотално се променя

Наскоро светът загуби талантливия немски дизайнер и креативен шеф на стилната къща Chanel, Карл Лагерфелд. Той почина на 85-годишна възраст, но остави след себе си богато завещание. Наред с други неща, той е прочут и със саркастичните си забележки и груби мнения. Не се опасяваше да приказва за други, само че не забравяше и самокритиката, написа Zdrave.to.

Лагерфелд доста държеше на външния си вид. Така е един миг взема решение, че би трябвало да промени всичко и на 64-годишна възраст се връща към килограмите, които е имал на 20 години.

Днес ще ви разкажем за диета за намаляване, която е спазвал Карл Лагерфелд.

Дълго време дизайнерът е страдал от казуса с наднорменото тегло. Но през 2002 година той наподобява очевидно измършавял. По това време той навършва 69 години. Лагерфелд споделят тогава, че единствено за една година е изгубил 40 кг с помощта на специфична диета, която доктор Жан-Клод Удрет е създал за него.

„ Изведнъж облеклата, които носех години, станаха по-широки и не ми ставаха. Исках да опитам нещо ново.  Но с предходното ми тегло беше невероятно. Разбрах: първо би трябвало да слабея. Между другото, настоящето ми тегло подхожда на това, с което бях на 18 или 20 години. "

По това време Лагерфелд дава доста изявленията и приказва за своята диета, мотивация и даже не крие защо е предопределена тази диета. Неговият доктор даже му дава името - 3D диета. Това се дешифрира доста просто: 3D - дизайнер, доктор, диета. Много малко и изобретателно име.

Диетата е единствената игра, в която печелите, като губите. Ако следвате всички правила, като заповедите, то премията ще бъде не просто да се отървете от наднорменото тегло, само че и осъзнаването, че сте човек, който може да се промени. Самият Лагерфелд вярваше, че това е най-хубавата премия, че това е основата, върху която да се построи сполучливо бъдеще.

От цялостен мъж с двойна брадичка Лагерфелд се превръща в грациозен мъж и очевидно подмладен. По това време дизайнерът е на 70 години! 

Сега е моментът да се приказва за самата диета, към която се е придържал дизайнерът. В реалност, неговите правила са много елементарни: отхвърлянето на множеството въглехидратни артикули, рафинирани и пържени храни, най-малко мазнини, изчисляване на калориите. Повече зеленчуци и протеини, по-малко мазнини и въглехидрати.

Д-р Удре разделя диетата на няколко стадия:

През първите две седмици е позволена единствено протеиново-растителна диета с консумация до 900 ккал дневно под лекарско наблюдаване. Протеиновите източници са протеинови шейкове.

Освен това, калорийното наличие се усилва до 1200, а пилешки гърди, риба, бяло месо, сирена и кисели млека се появяват в диетата в дребни количества. Също по този начин остават зеленчуци в неограничени количества. Този стадий продължава, до момента в който достигнете мечтаното тегло.

Последният стадий ви разрешава да употребявате 1300-1600 калории, пълнозърнест самун се прибавя за закуска и плодове за вечеря.

За цяла година Карл Лагерфелд показва изключителна устойчивост и воля, хранейки се по този метод. Неговото всекидневно меню, изключително на първия стадий от диетата, било доста нищожно: закуска с кафе, тост и грейпфрут, обяд от протеинови коктейли и зеленчуци. Ястията за диетата са били доста скромни.

Той неведнъж е казвал, че с цел да се съблюдава тази диета се нуждаете от доста увереност и воля, в противоположен случай няма да проработи.

Диетата на Лагерфелд сигурно не е безспорната здравословна диета. Това е строга диета, с доста ограничавания, въпреки и с потвърдена успеваемост. Ние не споделяме, че е належащо да я използваме, само че на съветите му по този въпрос несъмнено си коства да се обърне внимание.

СЪВЕТИ НА ЛАГЕРФЕЛД

Не казвайте на никого за желанията си, тъй като това единствено пречи на постигането на задачата. Сключете контракт със себе си и насочете цялата сила към неговото осъществяване.

Всяко хранене би трябвало да бъде произведение на изкуството: поставете масата, пригответе хубава храна и се насладете на нея.

Отслабването е тежка работа и стрес за тялото. Не е належащо да добавяте към този стрес и интензивно образование. По-добре е да се занимавате с вървене, то носи наслаждение и облекчава напрежението, тренира тялото.

Купете продуктите си сами, въз основа на сетивата си. Превърнете този развой от рутинно в прелестно преживяване.

Тези препоръки се ползват за всяка диета. Просто би трябвало да решите и да промените живота си трагично. Лагерфелд потвърди, че даже на 70 години не е прекомерно късно да се промени всичко.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР